page_banner

Пазарни принципи на машини за конзервирање

 

Од податоците од статистичката анализа на машините за лименки, трендот на развој на кинеските машини за лименки е многу добар.Во 1990 година, трендот на развој на кинеските машини за лименки е 322,6 милијарди јуани, а последователната зголемена додадена вредност е 7 милијарди јуани.Може да се види дека Лианг Жонгканг, претседател на кинеската асоцијација за конзерви, прв го претстави развојот и моменталната состојба на машините за лименки.Со оглед на техничките проблеми кои постојат во тековниот производствен процес на машини за подконзервирање и тешкотиите со кои се среќава извозот, на средбата беа извршени технички размени и дискусии.По еднодневна дискусија беше постигнат следниов консензус:

1. Конзервирана машини, толку е повисок квалитетот.Се предлага ликопенот да биде главниот тест, а другите индикатори да бидат помошни.

2. Инспекцијата на стоката ги зема како основа стандардите на производот на земјата извозник при тестирањето на извозната механичка паста конзервирана, доколку земјата извозник нема такви стандарди

3. Претпријатијата кои произведуваат машини за подконзервирање треба дополнително да го подобрат процесот на производство и да го подобрат квалитетот.

4. Претпријатијата за производство на машини за конзервирање треба строго да ги имплементираат релевантните стандарди на нашата земја..

На идниот пазар на машини за конзервирање, верувам дека вие производителите ќе ги следите горенаведените принципи, заеднички напредок, за да го поттикнете развојот на машините за конзервирање


Време на објавување: 28 февруари 2023 година