page_banner

Ново пуштање во производство на метална канта за боја #производител на конзерви #метално пакување

Поврзани Видео машина за правење кофи

Конусна машина за правење кофи или машина за правење тапани е применлива за лимени канти, заострени канти и метални челични канти за боја итн.Машината за обликување на телото се користи за производство на кофи, исто така именувани како експандер на кофи, флангер на кофи, шипка за кофи и шивач на кофи.Машината за проширување на кофата, машината за флангирање на кофи, машината за монтажа на кофи и машината за шиење кофи најчесто се составуваат како линеарни, како што е линијата за правење конусна кофа.

Брзина на заварување: 6-24 метри/мин

Брзина на производство: 15-60 лименки/мин

Дијаметар: 220-300 mm

Висина на конзерва: 250-550 мм

Changtai Can Manufacture обезбедува опрема за изработка на лименки за производство на лименки и метална амбалажа. Автоматска линија за производство на лимени конзерви со клуч на рака. Обезбедивме услуга за многу производители на лимени конзерви, на кои им е потребна оваа опрема за производство на нивните индустриски лименки за пакување, лименки за пакување храна .

Контактирајте неза детали за машините:

Тел:+86 138 0801 1206
Whatsapp: + 86 134 0853 6218
Email:tiger@ctcanmachine.com CEO@ctcanmachine.com

 

за производство на лименки, канти, тапани и метални контејнери со неправилна форма.

Вклучувајќи разделба, обликување, обложување, флангирање, монистра и шиење, нашите системи за правење лименки се карактеризираат со модуларност и способност за процесирање на високо ниво и се погодни за широк опсег на апликации, Со брзо, едноставно преработка на алатки, тие комбинираат исклучително висока продуктивност со врвен квалитет на производите , додека нуди високи нивоа на безбедност и ефикасна заштита за операторите.


Време на објавување: Февруари 23-2024